site creator

DOBRODOŠLI

Proizvodnja uređaja i opreme 
za distribuciju, mjerenje, kontrolu i upravljanje
električnom energijom

GEAR YOUR POWER

  • Niskonaponski razvodni uređaji 
  • Niskonaponska razvodna postrojenja
  • Ormari za telekomunikacione i računarske mreže
  • Priključno - mjerni ormari
  • Gradilišni ormari

O NAMA

Privredno društvo Tvornica Elektro Opreme d.d. Sarajevo (TEO) je osnovano 1976. godine kao preduzeće za proizvodnju niskonaponskih uređaja.

PROIZVODNJA

Osnovna djelatnost društva je proizvodnja uređaja i opreme za distribuciju, mjerenje, kontrolu i upravljanje električnom energijom u kojoj posjedujemo 39-godišnje iskustvo.

Proizvodni procesi i tehnologija zasnovani su na sopstvenom znanju i iskustvu, kao i na poslovno-tehničkoj saradnji sa firmama slične djelatnosti kao i sa korisnicima naših usluga.

INŽENJERING

Tvornica elektro opreme zapošljava 87 radnika koji čine tim visokokvalificiranih uposlenika i stručnog osoblja, inženjera i tehničara. Renomirani smo proizvođač opreme za niz velikih sistema u državnom i privatnom vlasništvu, a unazad nekoliko godina imamo 50% stopu izvoza na zahtjevna INO tržišta.
Sjedište tvornice je u Sarajevu, u ulici Binježevo bb, opština Hadžići. Početkom 2000. godine preduzeće je privatizovano, a od 2015. posluje kao članica švicarske grupacije.  

VRHUNSKA USLUGA I KVALITET

Nakon rekonstrukcije naše lakirnice, u mogućnosti smo ponuditi sistem pripreme komada i nanošenja boje u prahu suhim elektrostatskim postupkom u skladu sa propisima koje zahtjeva kategorija C4, čiji je garantni period antikorozivne zaštite ormara do 15 godina.

Navedeni propisi definirani su u ISO 12944 dio 2, kao korozivne kategorije od C1 do C5-M. 

Time pravimo još jedan korak ka vrhunskoj usluzi i kvalitetu opreme koju izrađujemo.

FOTO GALERIJA

KONTAKT

Zahvaljujemo se na kontaktu. Šaljemo odgovor u najskorijem roku.

PORTFOLIO

PORTFOLIO

Niskonaponski razvodni uređaji 

Niskonaponski razvodni uređaji koriste se za razvod, mjerenje, regulaciju, kontrolu i upravljanje u proizvodnji, prenosu i raspodjeli električne energije, građevinarstvu, industriji, komunalnim i drugim djelatnostima... 

Niskonaponska razvodna postrojenja 

Niskonaponska razvodna postrojenja namjenjena su za razvođenje električne energije u postrojenjima za proizvodnju, prenos i raspodjelu električne energije, u industrijskim i drugim objektima. Niskonaponska postrojenja izrađujemo...

Ormari za telekomunikacione i računarske mreže

Ovi ormari su dizajnirani za telekomunikacione i računarske mreže, za smještanje radnih komponenti upravljačkih i drugih uređaja.
Proizvodnja ormara po specifičnim zahtjevima i uputama kupaca...

Priključno - mjerni ormari

Priključno-mjerni ormari objedinjuju funkciju priključenja s postojeće niskonaponske mreže i mjernog mjesta stambenih objekata individualne izgradnje, poslovnih prostora, manjih industrijskih objekata. Samostojeći priključno-mjerni ...

Gradilišni ormari


Gradilišni ormari se izrađuju u različitim dimenzijama, odnosno prema specifikaciji opreme u ormaru. Koriste se za razvod električne energije na gradilištima. Najčešće se sastoje iz tri dijela: postolje ormara, tijelo ormara...

PRIJAVITE SE ZA TEO NEWSLETTER

Hvala za prijavu!

SHARE THIS PAGE!

ADRESA
Bosna i Hercegovina
Sarajevo, Hadžići 71240, Binježevo

KONTAKT
Tel: +387 33 942 845
Fax: +387 33 942 845